elismerés

2018.06.19. 15:46

Kiválóság díjat kapott a nagyszénási tantestület

A Nagyszénási Czabán Samu Általános Iskola 37. tanévzáró ünnepségét rendezte hétfőn.

B. O.

A tanév vége örömünnep, melyet azonos lelkesedéssel várnak pedagógusok és diákok egyaránt. Eredményekben gazdag tanévet zárt az iskola közössége, az intézményvezetés és a nevelőtestület munkáját pedig az előre mutató lendület, együttműködő aktivitás jellemzi. A pedagógusok kiemelt hangsúlyt fektetnek a gyermekek értelmi, érzelmi és testi fejlődésére.

Beküldött felvétel

Az iskola számos elismerésben részesült az elmúlt évben. Tehetséggondozó munkája eredményeként Tehetségpont, és megoldásközpontú pedagógiai módszert alkalmazó iskola, valamint az Oktatási Hivatal bázisintézménye. Mindezek mellett a Békéscsabai Tankerületi Központ Belső Képző Központjának egyik képző intézménye is.

A tanévzáró ünnepségen a nevelőtestület kiemelkedő hatású innovációs szemléletéért, munkájáért, és a Belső Képző Központban kifejtett értékes tevékenységéért a tankerületi központ Kiválóság díjában részesült. A kitüntető címet díszes réz emlékplakett örökíti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában