Meszlényi-Autó

2018.09.23. 11:20

Kicsik és nagyok is jól szórakoztak a szülinapi partin

Idén is sok látogatót vonzott a Meszlényi-Autó születésnapi partija Békéscsabán, az Almáskerti Ipari Parkban. A szervezők olyan programokat szerveztek, ahol a kicsik és a nagyok is megtalálhatták az őket érdeklő elfoglaltságokat, és egy jót szórakozhattak.

Busi Ottó

Ennek megfelelően szombaton az egész napos rendezvényen különféle programok sokaságával, az Edda Művek koncertjével és ünnepi tűzijátékkal várták az érdeklődőket a szervezők.

– Ez a rendezvény a meglévő és leendő ügyfeleinknek, de egész Békés megyének szól, ezzel szeretnénk kedveskedni számukra, de bárki számára, aki ellátogat hozzánk ezen a napon. Szeretnénk, ha jobban megismernének minket, hogy tudják, hogy mindig mindenből a legjobb szolgáltatást kapják tőlünk. Van egyébként lehetőség tesztvezetésre is, és egész nap különféle ingyenes programokon lehet részt venni, valamint több színpadi produkciót is meg lehet nézni, hallgatni a nap folyamán – árulta el Meszlényi Dániel, a társaság marketing- és PR vezetője.

A szervezők azt is elmondták, az embertársainkért érzett felelősségvállalás jegyében véradásra is lehetőség van a rendezvényen. Sőt, gondoltak azokra is, akik az autómentes napon inkább a garázsban hagyták járművüket, őket ingyenesen, megállás nélkül szállította a Dottó-vonat a város egyes pontjai, és a Meszlényi-Autó központja között.

Az időjárás ugyan szeszélyes volt, de ez sem szegte kedvét az embereknek, akik egyre másra érkeztek – legtöbben gyerekükkel – a meghirdetett szülinapi ünnepségre. A kicsik pedig rengeteg elfoglaltságot találhattak maguknak, hiszen a szervezők változatos gyerekprogramokkal készültek: volt ugrálóvár, körhinta, rodeo bika, dodgem és fotózkodás is. Ott jártunkkor ez utóbbi kettő kifejezetten népszerű volt, többen is sorban álltak, hogy egy-egy menetet vezethessenek vagy épp korhű ruhába öltözve készíttessenek magukról fotókat.

Videó: Kiss Zoltán

Mindezek mellet arcfestés, csillám tetoválás, különböző kézműves foglalkozások, ügyességi játékok és színpadi programok szórakoztatták az ifjabb látogatókat. Ilyen volt például Tücsök Peti és Hangya Levi gyerekműsora is.

Az eseményen a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság is részt vett, akik szintén gondoltak a kicsikre, volt kifestő és különböző kirakójáték, de a nagyobbak sem unatkoztak: rendőrautó és rendőrmotor bemutató is volt a traffipax mellett. Az érdeklődők kipróbálhatták az úgynevezett részeg szemüveget, melynek segítségével józanul is meg lehetett tapasztalni, hogyan, miként érzékeli környezetét, a körülötte lévő forgalmat egy ittas közlekedő, de volt ujjlenyomat vétel és kutyás nyomkeresés is.

A felnőttek számára inkább a délután és az este tartogatott kikapcsolódást. A különböző márkák modelljeit ki lehetett próbálni, sőt egy off-road vezetésre is el lehetett menni egy Dacia Dusterrel.

A szülinapi esten a Pataky Művek és az Edda Művek is élő koncertet adott, melyet végül a programterv szerint egy ünnepi zenés tűzijáték zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában