Túzeset

2018.02.25. 15:56

A ki- és leégett ház összedőlt, lakója jó helyre került

A battonyai ház lakhatatlan rommá vált. Közvetlen szomszéd nincs. A már csak füstölgő rom körüli szél éppen úgy fúj, hogy a bűzt, a füstöt a lakatlan területek felé viszi.

Cs.I.

Az egykori ház lakóját úgy ismerik a helyiek, mint megszállott gyűjtögető. Ingatlanában rengeteg lim-lom, szemét halmozódott fel az eltelt évek alatt.

Áldatlan állapotok uralkodtak a ház körül és a házban is – mondta egy, a körülményeket ismerő helybeli. A közelmúltban már elszállítottak a portáról két rakomány szemetet – tudta meg lapunk. A gyűjtögető idős férfit többször próbálták a szociális ellátásba bevonni, de nem volt ebben partner.

Most, hogy leégett a háza, a Hunyadi utcai öregek napközi otthonába vitték, további sorsáról, helyzetének a megoldásáról hétfőn intézkednek.

Lapunk megtudta, a nappali ellátást biztosító battonyai intézmény péntek óta, a meteorológia jelzésére, a nagy hidegre való tekintettel, ügyeletet lát el. Aki oda betér, kap meleg teát, ételt.

A túzről ebben cikkünkben számoltunk be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában