beszélgessünk

2018.03.19. 19:45

Semjén Zsolt: a migráció utólag nem tehető jóvá

A KDNP elnökét, Magyarország miniszterelnök-helyettesét, Semjén Zsoltot látták vendégül hétfő délután az újkígyósi Cz. Kiss Rendezvényházban. A Beszélgessünk című esemény házigazdái Hanó Miklós választókerületi elnök, Herczeg Tamás országgyűlési képviselőjelölt, valamint Szebellédi Zoltán polgármester voltak.

BMH

Semjén Zsolt a migrációról, az iszlám térhódításával járó veszélyekről tartott beszédet. A politikus szerint „a migráció egy olyan dolog, ami utólag nem tehető jóvá”.

– Ha most elrontjuk, soha nem szabadulunk meg az iszlám inváziótól. Illúzió, hogy őket valamikor ki lehet innen tenni. Mindazok a javak, melyeket közösen megteremtettünk, semmivé foszlanak a következő generáció alatt, hogyha elárasztják Magyarországot a bevándorlók – fogalmazott Semjén Zsolt, aki szerint nem elméleti veszély fenyegeti az országot. Hozzátette: Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország „már elveszett, ezért bizonyos értelemben az ő véleményük nem érdekes számunkra, de mi még élhetünk magyar életet”.

A KDNP politikusa azt is mondta, hogy a történelmi és a mai tapasztalat is azt mutatja, hogy „az iszlám megjelenésével párhuzamos társadalmak alakulnak ki és megnő a terrorfenyegetettség”.

– Illúzió, amit nyugatról sugallnak: a bevándorlók szép lassan átveszik a hatalmat. Ők nem akarnak integrálódni, és nem azért, mert mi nem akarjuk, hanem azért, mert pontosan ez az iszlám lényege – mondta. – Lássuk be, ha egy kritikus mennyiséget elér a migránstömeg, akkor kvázi felmerül egy polgárháború lehetősége is. Egyetlen lehetőség van: nem szabad beengedni őket.

Fotó: K. Z.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában