képviselőjelölt

2018.01.18. 11:09

Herczeg Tamás célja a fejlesztések folytatása

Herczeg Tamás indul a Fidesz-KDNP színeiben Békés megye 1. számú választókerületében.

Herczeg Tamás, Békéscsaba szociális tanácsnoka, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóhelyettese indul a Fidesz-KDNP színeiben Békés megye 1. számú választókerületében – amihez a megyeszékhely mellett kilenc település tartozik – az április 8-ára kitűzött országgyűlési választáson – jelentette be a csütörtökön a Fidesz-irodában tartott sajtótájékoztatón Hanó Miklós választókerületi elnök, a békéscsabai Fidesz elnöke és dr. Ferenczi Attila, a helyi Fidesz alelnöke.

Hanó Miklós és dr. Ferenczi Attila elmondták: örülnek, hogy a békéscsabai Fidesz által javasolt Herczeg Tamás lett az országgyűlési képviselőjelölt. A helyi Fidesz mindent megtesz majd azért, hogy sikeresek legyenek a voksoláson. Hangsúlyozták: Herczeg Tamással több mint húsz éve dolgoznak együtt a városért, a jövőben tenni kívánnak az egész választókerületért. Ismertetik majd a terveket, a kormányzati intézkedéseket, hogy milyen jelentős fejlesztések vannak kilátásban.

Herczeg Tamás elmondta: a békéscsabai közgyűlésben az ötödik ciklusát tölti, közel 30 éve foglalkozik politikával. Célként fogalmazta meg az egész választókerület képviseletét, érdekének érvényesítését, azt, hogy a meglévő eredményeket továbbvigyék, a fejlesztéseket folytassák. Zárásként megköszönte a jelenlegi országgyűlési képviselő, Vantara Gyula eddigi tevékenységét.

Fotó: Imre György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában