pálinka piknik

2018.05.20. 15:20

Háromszázan koccintottak az újratelepítés évfordulójára

A megyeszékhely újratelepítésének 300. évfordulója alkalmából összefogott a Csabai Kolbászklub Egyesület, a Csabai Csípős Blues Club Kulturális Egyesület és a Csabai Pálinka Klub, hogy egy kolbász, blues és pálinka pikniket rendezzen szombaton este.

B.O.

A Csabai Rendezvénypajtában megtartott eseményen ízletes helyi pálinkákkal készültek a szervezők, ahol az érdeklődők kóstolóval egybekötött időutazáson vehettek részt, így megismerhették a pálinkakészítés történetét is.

A kolbászkészítő bemutatón a klub tagjai árulták el az igazi csabai kolbász rejtelmeit, a nagyszámú érdeklődőnek, akik, így megtudhatták miként kell ízesíteni, gyúrni, tölteni az ízletes alapanyagokat a jóféle csabaihoz.

Az érdeklődők a csabai kolbász készítésének titkaiba is bepillanthattak /Fotók: Imre György/

Az est érdekessége a közös, egyidejű koccintás volt, ahol háromszáz pohár szilvapálinka koccant össze és csalt mosolyt a kóstoló vendégek arcára. A nagyszerű hangulatról a Talléros Együttes, a Borsodi Blues Collective, majd az est zárásaként a Takáts Tamás Blues Band fergeteges játéka gondoskodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában