diplomaosztó

2018.06.22. 13:50

Harminchárman dobták magasba a talársapkát

Harminchárom végzős hallgató vehette át oklevelét pénteken a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karának diplomaátadó ünnepségén. Az intézménynek ez volt az első átadója az említett főiskola legfiatalabb „gyermekeként”, ugyanis 2018 február 1-től került annak fenntartásába.

Vásári Erzsébet

Az esemény az elnökség bevonulásával kezdődött, majd Lipcsei Imre, dékán köszöntötte a vendégeket. Őt követve dr. Kozma Gábor rektor mondott beszédet, majd dr. Gellén Márton helyettes államtitkár szólalt fel.

Fotók: Lehoczky Péter

A köszöntők után a pénzügy és számvitel-, gazdálkodási és menedzsment-, a műszaki menedzser- és andragógia szakot, valamint az emberi erőforrás felsőoktatási- és a pénzügy és számvitel felsőoktatási szakképzést teljesítő diákok megkapták diplomáikat.

 

Végül dr. Rákóczi Attila, főigazgató (BMKH), Herczeg Tamás, országgyűlési képviselő és Kiss Tibor alpolgármester köszöntötte a friss diplomásokat. Az ünnepi programon a Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola és Óvoda tanulói verseltek és énekeltek a jelenlévőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában