szolgáltatás

2018.07.17. 11:21

Folyamatos fejlesztéseket végez Békéscsabán a Nemzeti Közművek

A Nemzeti Közművek és Békéscsaba önkormányzata közösen fejlesztik a lakosság számára nyújtott szolgáltatásokat. Bally Attila, az NKM Áramszolgáltató Zrt. vezérigazgatója és Szarvas Péter polgármester személyes találkozón tekintették át az együttműködés lehetőségeit.

Illusztráció: Shutterstock

Az elmúlt évhez hasonlóan, idén is személyesen találkoztak a város és a Nemzeti Közművek vezetői, Szarvas Péter polgármester, Kóbor György a Nemzeti Közművek elnök-vezérigazgatója és Bally Attila az NKM Áramszolgáltató Zrt. vezérigazgatója közösen áttekintették, melyek azok a Békéscsaba számára kiemelten fontos fejlesztések 2018-ban és a Modern Városok Program keretében, amelyek létrejöttéhez a Nemzeti Közművek tagvállalatai saját eszközeivel hozzá tudnak járulni.

Illusztráció: Shutterstock

– Békéscsaba gazdasági életének bővülése és a lakosság minél magasabb szintű kiszolgálása számunkra azt jelenti, hogy saját eszközeinkkel és forrásainkkal igyekszünk hozzájárulni a vállalkozások sikeréhez és az itt élők biztonságos energiaellátásához – mondta a találkozót követően Kóbor György az Nemzeti Közművek elnök- vezérigazgatója.

A fejlesztési területek között szerepelnek például az önkormányzat közcélú áramhálózati és közvilágítási célú beruházási tervei, melyhez az áramszolgáltató szakemberei megvizsgálják a megvalósítás feltételeit és megkezdik az egyeztetéseket.

A Nemzeti Közművek 2018-ban saját forrásból 17 millió forint értékű közvilágítási célú kábelfelújítást végez Békéscsabán. Hamarosan elkezdődik a város területén előzetesen egyeztetett helyszínen 20 db kandeláber műszaki statikai állapotának felmérése. A Nemzeti Közművek munkatársai az önkormányzat igényeinek figyelembevételével elvégzik 50 db kandeláber festését és a megrongálódott kandeláber ajtók cseréjét, a hiányzók pótlását.

A város és a Nemzeti Közművek illetékesei a korábbi évek gyakorlatának megfelelően rendszeresen tartanak munkamegbeszéléseket az egyes projektek során a tervezéstől a kivitelezés befejezésig és arról is gondoskodnak, hogy Békéscsaba számára akár a lakosságot érintő, akár a helyi gazdaság erősítését célzó fejlesztései során kiemelt ügyintézést biztosítson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában