Sajtótájékoztató

2018.03.20. 18:26

Dr. Fónagy János: meg kell őrizni az eredményeket

Sajtótájékoztatót tartott .dr. Fónagy János, a fejlesztési tárca parlamenti államtitkára kedden a lakossági fórumot megelőzően, a sarkadi művelődési központban.

L. B.

Meg kell őrizni, nem lehet veszni hagyni az eredményeket – mondta dr. Fónagy János, a fejlesztési tárca parlamenti államtitkára kedden a sarkadi művelődési központban, a lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón. Hozzátette: a kormány 2010-ben egy eladósodott országot vett át, amit sikerült növekvő gazdasági pályára állítani. A fizetések nőnek, a munkanélküliség csökken.

– A mostani választás nem egy megszokott voksolás lesz. A kérdés és a tét az, hogy megmarad-e Magyarország magyar országnak vagy bevándorlóországgá válik – folytatta dr. Fónagy János. Kiemelte: az eredmények mellett nem szabad veszni hagyni a nemzeti identitást, az otthont, ellen kell állni a brüsszeli nyomásnak és Soros György tervének.

– Meg kell ismertetni az emberekkel az elmúlt nyolc évben elért eredményeket – mondta dr. Kovács József országgyűlési képviselő arról, hogy miért fontos a lakossági fórum.

– Sarkad soha nem kapott ilyen nagyságrendben fejlesztési lehetőséget, mint a mostani kormány ideje alatt – mondta dr. Mokán István polgármester, hozzáfűzve: az elmúlt évek pályázatainak hála a közeljövőben 7 milliárd forintnyi beruházás valósul meg a városban, a sikerben elévülhetetlen érdemeket szerzett dr. Kovács József.

Fotók: Lehoczky Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában