Békéscsaba

2018.10.14. 09:39

Csapatépítő program keretében újították fel az iskola udvarát

A Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium tanárai szombat délután diákjaiknak kedveskedtek. A karitatív tevékenység során megszépült az iskola udvara.

cof

A szombati munkanapot hasznosan eltöltve, a délelőtti rövidített órák után az iskola tanárai csapatépítő program keretében kertészkedtek, új játékokat festettek fel az aszfaltra, kijavították a megrongálódott mászókát, kicserélték a kerítés egy részét és lefestették a padokat.

Játékokat festettek a betonra.
Rendbe hozták a kukatárolót.
Kicserélték a mászóka megrongálódott részét.
Lefestették a padokat.

Az elmúlt években sok új tanár érkezett az intézménybe, ezért a pedagógusok arra gondoltak, hogy a közös munka összekovácsolja a régi és új tanárokat. Az eseményen a részvétel nem volt kötelező, mégis csaknem az összes tanár megjelent és kivette a részét a feladatokból.

Az intézmény igazgatója, Szilágyi Tibor is részt vett a munkafolyamatokban, többek között a növényzet rendbetételével foglalkozott: füvet vágott, gereblyézett és gyomlált az udvar belső területén.

A képen Szilágyi Tibor, az intézmény igazgatója.

A kukatároló állapota különösen fontos volt az iskola számára, hiszen az intézmény az ökoiskola címmel is rendelkezik, ennek szellemében a szelektív hulladékgyűjtőket is rendbe tették, hogy azokat továbbiakban is megfelelően használhassák az ide járó diákok.

Szilágyi Tibor igazgató elégedetten tette le a nap végén a szerszámokat és sikeresnek könyvelte el a napot, mely során a tanárok nem csak szebbé varázsolták az iskola területét, hanem a munka közben jókat beszélgettek és finomakat ettek. Hírportálunknak elmondta, örömmel venné ha a későbbiekben megismételnék ezt a karitatív tevékenységet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában