Csorvás

2018.09.23. 10:13

Bemutatók, versenyek és kiállítás várta az érdeklődőket a gazdanapon

Veterán motorosok felvonulásával kezdődött szombaton a kisvárosban a már hagyományosnak tekinthető gazdanap.

G. P.

A Csorvási Gazdák Zrt., a helyi önkormányzat és a Nonprofit Kft. szervezésében életre hívott eseményen régi Pannonia, Jawa, Danuvia, és Csepel motorok adhattak okot a szemlélőknek a nosztalgiázására. A kettes fogatok már felsorakoztak a pálya szélére, amikor megérkezett az eső, de a felhőket hamar elfújta a szél, így közel 30 fogat vonulhatott fel és kezdhette meg a versenyt a már ekkorra tekintélyes számúra duzzadt nézőközönség előtt.

A délelőtti akadályhajtást egyszeri összevetéssel a kettes fogatoknál az orosházi Koncsek Ferenc, a póni kettes fogatoknál a bordányi Kovács-Tari Barbara, a délutáni hibaidős futamban a sarkadi Kesztyűs Gábor, illetve az orosházi Kiss Fanni, a fuvaros hajtást a csorvási Gyebnár Patrik nyerte.

A szerző felvétele

Nem maradt el a már megszokott galambkiállítás sem. Nagy sikert aratott a vésztői csikósok látványos bemutatója.

– Sikeresnek érzem a napot, hiszen ami energiát belefektettünk, az visszatérült. Mostanra már egy egész csapat foglalkozik a szervezéssel, hiszen az eseményt jól előkészítette és gördülékenyen ment minden. Mindig próbálunk finomítani, élvezetesebbé tenni a napot, vannak ötleteink a jövőre nézve is – mondta Kelemen Mihály, a Csorvási Gazdák Zrt. igazgatóságának elnöke.

A jó hangulatról a Laszli zenekar, a nap végén a Pedrofon együttes gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában