Frissítve

2019.06.19. 15:52

Békéscsabán hasított a Google autó

Újra elkezdték a magyar utakat róni a Google autói. Ennek kapcsán szerdán délután Békéscsabán is feltűnt az egyik kocsi.

Tóth Nikolett

Ismét hazánkba érkezett a Google csapata, hogy friss képekkel tegye naprakésszé a Street View, azaz Utcakép szolgáltatását.

A Google Utcakép szolgáltatása környezetünk olyan virtuális reprezentációja a Google Térképen, amely több millió panorámaképből áll. A szolgáltatás jelenleg nyolcvannyolc országban érhető el.

Áprilisban és májusban már több településen készítettek felvételeket, most pedig tovább haladnak a magyarországi utakon, hogy a korábban kihagyott régiókról is készítsenek fényképeket, illetve a meglévőket frissítsék.

Mint megtudtuk Békéscsabán már több helyen felbukkant az egyik kamerás autó. Szerdán kora délután látták már a Jókai úton, illetve a Széchenyi utcán is áthaladt. Hogy csak átutazóban volt, vagy meg is örökítette a megtett útszakaszt, azt egyelőre nem tudjuk, de érdemes lesz az elkövetkezendő hetekben párszor ráfrissíteni a Street View képére, hogy lássuk, kicserélték-e már a közel lassan 10 éves felvételeket.

Ha Ön is összefutna a megyében a Google autójával és esetleg képe is van róla, akkor írja meg nekünk a [email protected] e-mail címre, hogy merre látta!

Frissítve:

Tokai Ilona szerdán délután 14:53-kor látta a google autóját Békéscsabán, a Gábor közben.

Beküldött fotó

 

Frank Balázs szintén szerdán látta a google autót, méghozzá 15:17-kor a rendőrség előtt.

Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában