Tőserdő szépe

2018.07.15. 10:57

Békéscsabai rendőrnő lett Tőserdő szépe

Huszonharmadik alkalommal rendezték meg szombaton Lakiteleken a Tőserdő szépe versenyt, melyre huszonkét lány nevezett.

Szentirmay Tamás

A hétvégén lezajlott Tőserdő szépe versenyre nem csak a környékből (Kecskemét, Kunszentmárton), de távolabbról (Nagykáta, Kunpeszér, Győr, Békéscsaba, Biatorbágy, Budapest, Martfű, Szentes, Kunszentmiklós, Kiskunhalas, Izsák, Felsőpakony) is érkeztek nevezők. A hagyományokhoz híven a 16 év feletti lányok először fürdőruhában mutatkoztak be a zsűri tagjai és a nézők előtt. A műsorvezető minden indulót egyenként mutatott be, és mondott róluk néhány szót. Ezt követően alkalmi ruhában mutatkoztak be a versenyzők.

Az ítészek külön-külön értékelték mind a két bemutatkozást. Nem csak a küllemet, a szépséget, de a színpadi mozgást is pontozták. A négy hölgyből és négy férfiból álló zsűri, a nyolcas számmal induló, huszonegy éves békéscsabai Kékegyi Szimonettát találta a legszebbnek, akinek a hobbija a sport és a szépségversenyekre való járás, de szereti az állatokat is. Az első udvarhölgye a 21-es számmal induló, 17 éves, izsáki Daróczi Tamara lett, második udvarhölgye pedig a 11-es számú, 22 éves, kecskeméti Dudás Dóra lett.

– Édesanyám ötlete volt az, hogy induljak a szépségversenyen, mivel ő is benne volt ebben a szakmában, korábban modellként dolgozott, és látta, hogy van bennem potenciál – nyilatkozta az eredményhirdetés után a királynő. – Ez volt már a nyolcadik szépségverseny, amin indultam, kettőn negyedik lettem, a többit pedig megnyertem, így már van tapasztalatom. Minden évben elindulok egy-két versenyen. Mivel békéscsabai vagyok, eddig ott és a környező településeken méretettem meg magam – tette hozzá a rendőrjárőrként szolgáló szépségkirálynő.

A Tős Szépe Tiszavirág Fesztivál keretében a szombati felnőtt verseny előtt egy nappal rendezték meg a gyermek és a tini szépségversenyt. Mind a két kategóriában csak alkalmi ruhában léptek a zsűri és a nézők elé a lányok. A legfiatalabb versenyző, a mindössze hároméves, kunszállási László Kamilla volt.

Fotók: Szentirmay Tamás

Gyermek kategóriában tizenheten indultak, a zsűri a legszebbnek a 16-os számmal induló, kilencéves lakiteleki Varga Nellit találta, akinek a hobbija a modern tánc. Első udvarhölgye a 11-es számú, 11 éves tiszakécskei Pálinkás Rebeka lett, aki szintén szereti a táncot, és kézilabdázik is. A második udvarhölgy az ötös számú, szintén lakiteleki négyéves Hajagos Hanna Lotti lett, aki nagyon szeret festeni és kerékpározni.

Tini kategóriában a 7-es számmal versenyző, 14 éves zsámboki Lesták Fanni fejére került a korona. Ő már modellkedéssel, és divattervezéssel is foglalkozik. Első udvarhölgye az 1-es számmal induló 11 éves kiskunfélegyházi Dora Zsanett lett, aki szeret olvasni és görkorcsolyázni. A második udvarhölgynek az 5-ös számú, 13 éves, budapesti Molnár Petra Annát választották, őt szintén érdekli a divatvilág. A támogatók jóvoltából minden induló versenyző kapott ajándékot. – adta hírül a baon.hu hírportál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában