levél

2018.01.12. 06:55

Békés határába fújta a szél egy külföldi kisfiú kívánságait

Vajon hol élhet Patrick, aki lufival postázta a kívánságait?

Tóth-Varga Fanni

Egy békési házaspár január 6-án különleges meglepetésre bukkant a város határában, erről egy bejegyzést is közzétettek a Facebookon.

Kedves barátaim, ismerőseim! Váratlan dolog történt velünk délután. Találtunk egy lila lufit egy rákötötött pici papírral, ami minden valószínűség szerint egy kicsi gyermek kívánsága, amit a Jézuskának vagy a Mikulásnak írt. A lufi vonalkódja alapján (ami persze nem bizonyíték erejű) amerikai eredetű, a szöveg pedig angol. A kisfiút Patriknak hívják, egy Amerika Kapitányt, játék zongorát és még mást is kért, de azt már nem tudom kiolvasni – írja a lufi megtalálója, Anikó.

Mint megtudtuk, a lufit január 6-án találták meg, de Anikó férje már a megtalálást megelőző napon is felfigyelt rá, hogy valamit fújkál a szél a lucernatábla közepén – másnapra a föld szélére fújta, így tüzetesebben is meg tudták nézni, mi az. A békési nő bízik benne, hogy valahogy sikerül megtalálni a kisfiút, dacára annak, hogy karácsonyon már túl vagyunk, és vélhetően már Patrick is megkapta az Amerika kapitány játékot. A bejegyzést már több ezren megosztották, többen angolul is, hogy még több felhasználót elérjen ez a kedves történet – köztük remélhetőleg a fiú családját is.

A kommentelők szerint könnyen lehet, hogy ha amerikai is a fiúcska, Európában üdülhetett a családjával, amikor „feladta” a levelet, így juthatott el a léggömb ilyen jó állapotban Békésre. Akárhogy is, mi bízunk benne, hogy kiderül, ki volt a feladó!

A borítókép illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában