megnyitó

2018.05.19. 20:10

Az Orosházi Nyár huszonegy koncertélményt kínál

Az idei nyári szezon legnagyobb programsorozata vette kezdetét szombaton Orosháza főterén.

Cs. I.

Már dübörög a basszus, a Hősök zenekar játszik, és hamarosan Majkáék lépnek a közönség elé. A tér megtelt, az idő remek, ahogy a szervezés is.

A megnyitón Bojtor István alpolgármester úgy fogalmazott, Orosháza nem csak a lakóhelyünk, az otthonunk. Az a hely, ahol szeretnénk a feltöltődésre is alkalmakat találni. Itt akarunk kikapcsolódni, emlékeket, élményeket gyűjteni. Erre lehetőségük lesz a turistáknak, a koncertekre látogatóknak is. Idén a megszokott fesztiválok helyett négy hónapon át tartó rendezvénysorozattal készül a város.

A szerző fotója

Nem kevesebb, mint hét szervezet hat helyszínen kínál nyári programot. Huszonegy ingyenes koncert lesz, de megrendezik a városi kék lámpás napot, a sportrajongók együtt szurkolhatnak a focifaluban, de eddig nem tapasztalt élményt kínál majd a hőlégballonos fieszta is. A kicsiknek lesz bábszínház, a spirituális programnak köszönhetően háromezren táboroznak majd Gyopároson.

Az alpolgármester megköszönte minden közreműködőnek a munkát, Dávid Zoltán polgármester pedig a hivatalba invitált egy fogadásra, ahol úgy fogalmazott, mindenkihez jusson el a híre az orosházi nyárnak, hiszen a főtér, s annak a rendezvénytere igazi közösségkovácsoló helyszín, ahova 2018 nyarán érdemes ellátogatni.

Négy hónapon át tartó programsorozat vette tehát kezdetét május 19-én, és tart szeptember 8-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában