videóval

2018.10.19. 18:55

Az apák szerepének fontosságára hívták fel a figyelmet

Apa-kaland címmel rendezett programot pénteken a Csabagyöngye Kulturális Központban a Békés Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház (CSEÖH).

L. B.

Ennek keretében az intézmény előtt több léggömböt eresztettek a magasba. Herczegné Számel Annamária irodavezető elmondta, hogy ezzel a rendezvénnyel és az akcióval igyekeztek felhívni a figyelmet az apák szerepének fontosságára.

Fotó: L. P.

Előadást tartott Léder László pszichológus, az Apaakadémia vezetője, többek között beszélt arról, hogy a mai modern társadalmak apátlanok, ami nem a nők összeesküvésének köszönhető, hanem egy torz átalakulásnak.

A rendezvény keretében átadták a Kamera Família pályázat díjait is. A CSEÖH általános iskolás gyerekek számára írt ki korábban pályázatot, olyan fényképeket vártak a fiataloktól, amik nyári élményeket örökítenek meg, illetve az ifjak a család fontosságáról is írtak fogalmazást. Hét díjat osztottak ki, a fődíjat a békéscsabai Bukodi Dóra Anna érdemelte ki. Herczegné Számel Annamária elmondta, hogy értékes pályamunkák születtek, a jutalmazottak élménykuponokat kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában