Gyula

2018.07.19. 14:42

Anyakönyvi hírek

Cikkünkben gyulai házasságkötésekről, születésekről, halálesetekről olvashat.

Születés:

Számfira Tamás és Skoperda Orsolya lánya Sára, Lecsek Krisztián és Szabó Marietta fia Nimród, Vass Tamás és Orosz Erzsébet fia János, Geszner Dávid Mihály és Kóczán Lilla lánya Miléna Emma, Ráfi Roland és Stir Edit leánya Szofi, Karácsony István és Lovas Judit fia Endre.

Házasságkötés:

Kertész Miklós Alex és Kovács Szilvia Margit, Nagy Zoltán Richárd (Elek) és Vigh Róza (Sarkad), Beleznai Katalin Ilona és Lovas Ferenc (Békéscsaba), Horváth Mónika és Baráth Tamás Vince, Kozma Eszter Erika és London Gábor (Szeged), Vincze Csilla és Szobota Miklós (Budapest), Csapó Hajnalka (Békéscsaba) és Kovács János (Békéscsaba), Szabó Csaba és Szilvási Brigitta (Budapest), Zsida Zoltán és Szilágyi Piroska, Bagó Angelika Julianna (Sarkad) és Gyurkó Pál (Sarkad).

Haláleset:

Sasvári Zsolt Gábor (1942), Patkás András (1930), Strifler György László (1960), Képiró Kálmán (1923), Barbócz Sándor (1952), Kárnyáczki Mihályné Gergely Erzsébet (1931, Doboz), Kmecz György (1947, Murony), Csüllög Endréné Parais Ilona (1952, Vésztő), Kálló Mihály (1997, Mezőgyán), Králik István György (1956, Elek).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában