Vigyázat, megrázó felvételek!

2018.08.18. 17:20

Állati tetemek Dobozon az út mellett

Egy olvasónk jelezte szombaton, hogy Doboz határában állati tetemek fekszenek egy konténer mellett. Körülötte pedig szerteszét, többféle kommunális hulladék került lerakásra.

B. O.

Ezzel kapcsolatban felkerestük Köves Mihályt, a nagyközség polgármesterét, aki elmondta, a tetemek elszállítása még aznap megtörtént, kedden pedig a kommunális hulladékot is elszállítják.

Beküldött felvételek

Köves Mihály hozzátette, a lerakat a településhez tartozik, az ott elhullott állatokat lehet és kellene a konténerben elhelyezni, melynek elszállítása rendszeres időközönként megtörténik. Kommunális hulladék lerakása viszont tilos, tapasztalataik szerint azonban vannak, akik ezzel nem törődnek, és itt szabadulnak meg ezektől is.

– A terület a rekultivált, korábbi hulladéklerakó mellett van, jelenleg nem zárt, de terveink közt szerepel, hogy zárhatóvá tesszük úgy, hogy csak az önkormányzat közreműködésével lehet majd használni, és elhelyezni az elhullott állatokat – mondta el a dobozi polgármester.

Információink szerint a rendőrséget értesítették, és az ügyben a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában