Választás

2024.06.12. 15:56

Gyomaendrődön jelentős fölénnyel győzött Toldi Balázs

A városban rendkívüli esemény nélkül zajlott le az idei választás, a választók 77,21 százalékkal egyértelműen megerősítették polgármesteri pozíciójában Toldi Balázst.

Dinya Magdolna

A szavazatszámláló bizottságokban és a választásban dolgozó résztvevők, hiba nélkül látták el fontos feladataikat. Toldi Balázs polgármester közösségi oldalán megköszönte a választás előkészületeiben, lebonyolításában, és az utómunkákban résztvevők munkavégzését. Valamint köszönetét fejezte ki a választópolgároknak, hogy éltek demokratikus jogukkal, és felelős magatartást tanúsítva részt vettek a napokban tartott választáson.

Toldi Balázs, választás 2024, polgármester
Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármestere Fotó: Beol.hu

A kialakult képviselő-testület összetételét tekintve a polgármester bízik abban, hogy folytatni tudják a konstruktív együttműködést. A városért együtt dolgozó testületet alkotnak. Nagyobb nyíltsággal, több és közvetlenebb kommunikációval szeretnének eljutni a választópolgárokhoz, valamint a véleményükre is jobban fognak támaszkodni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában