Egészségügy

2023.10.03. 12:57

Megújulva nyitott ki a régi helyén a kórházi gyógyszertár Orosházán

Immár a megszokott helyen, de tágasabb eladótérrel és ügyféltérrel, megújult külsővel várja vásárlóit Orosházán a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet gyógyszertára.

Csete Ilona

Fotó: Melega Krisztián/Kórház

Befejeződött az orosházi kórház udvaráról nyíló intézeti gyógyszertár felújítása, az ideiglenes helyről már vissza is költöztek, így hétfőtől újra a korábban megszokott helyén van nyitva a patika.

A beruházás heteiben teljesen megújult a külső rész, a gyógyszertárhoz vezető lépcső és az akadálymentes megközelítést biztosítandó rámpa új burkolatot kapott, megerősítették, felújították az előtér tetőszerkezetét is. A patikában új, jól záródó, hang- és hőszigetelt műanyag nyílászárókat építettek be, a bejárati ajtó fölé légfüggönyt szereltek. Jelentősen bővült az ügyféltér és az eladótér, így az eddiginél tágasabb, kényelmesebb helyen tudják kiszolgálni a vevőket, valamint biztosított a mozgásukban valamilyen módon korlátozottak kiszolgálása is.

A kórházi gyógyszertár nyitva tartása: hétfő-péntek: 8-17 óra, szombat: 8-12 óra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában