Összefoglaló

2023.10.03. 18:49

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. október 3.

A kedd sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. október 3-án.

Beol.hu

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Egy immár egyéves együttműködést foglaltak keretbe azzal a megállapodással, amelyet kedden szignózott a Békéscsabai Szakképzési Centrumban a BSZC Kemény Gábor Technikum és a Magyar Logisztikai Egyesület vezetése. Az intézményben komplex képzést nyújtanak a fiataloknak, ezt erősítik meg most a partnerséggel, amelynek nyertesei a diákok lesznek.

A békéscsabai Szőke és Társai Kft., valamint a szintén csabai Meszlényi-Autó nagy hangsúlyt fektet az egészség megőrzésére, a társadalmi felelősségvállalásra, és ahol csak tudnak, segítenek.

Több változás is hatályba lépett nyáron a szakképzés területén – ezzel kapcsolatban szervezett a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával kedden Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban előadást, amelyen mintegy százan jelentek meg, képviselve a szakképzési intézményeket, a duális képzőhelyeket és a további partnereket.

A közlekedés biztonsága tekintetében lényeges, hogy beláthatók legyenek a kereszteződések – ismertette Nagy Ferenc alpolgármester, jaminai önkormányzati képviselő a Facebook-oldalán.

Immár a megszokott helyen, de tágasabb eladótérrel és ügyféltérrel, megújult külsővel várja vásárlóit Orosházán a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet gyógyszertára.

A napokban befejeződött a megkopott, megrongálódott utcanévtáblák cseréjének első üteme Békéscsabán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában