Összefoglaló

2023.09.25. 20:10

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. szeptember 25.

A hétfő sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. szeptember 25-én.

Beol.hu

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Egy friss felmérés szerint a magyarországi városok közül a kondorosiakat mozgatta meg a legjobban a szex és az erotika iránti érdeklődés az interneten.

A Magyar Barlangi Mentőszolgálat csapata és dr. Zádor Zsófia, tudása legjavát nyújtva mentette meg az amerikai barlangász, Mark Dickey életét 1040 méterrel a felszín alatt, Törökországban. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő beszélt a mentőszolgálat csapatával a napokban, s olyan kulisszatitkokat is elárultak, minthogy például Zsófia a mentés során szinte csak gyulai kolbászt evett.

Veres Krisztina, a békéscsabai Meseház vezetője azt gondolta, hogy tud haluskatésztát készíteni, de a csabai Szlovák Klub tagjai hétfőn beavatták az őseiktől átvett rejtelmekbe, amikből ő is tanult.

A legszínesebb évszak beköszöntével, Szent Mihály napja alkalmából, az Őszköszöntő keretében színes programokkal készülnek a Munkácsy Negyed intézményei szeptember 30-án, szombaton – közölték.

A közelmúltban elhunyt Hanó Miklós egykori országgyűlési képviselőről, Békéscsaba alpolgármesteréről is megemlékeztek hétfőn a parlamentben.

Jól szerepeltek a Vöröskereszt Országos Elsősegélynyújtó Verseny hétvégi döntőjében vármegyénk versenyzői.

Csádban nyújt humanitárius, egészségügyi és orvosi segítséget a Hungary Helps program orvoscsoportja.

A RAILPOL (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált 7. Rail Action Week elnevezésű akciókeretében 2023. szeptember 25-én 7 órától október 2-án 7 óráig hazánkban is fokozott ellenőrzést tartanak - írja a rendőrségi közlemény.


 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában