Ép testben ép lélek

2023.08.09. 10:42

Zene és játék is színesítette a csárdaszállási FitKid tábort

FitKid tábort tartottak nemrég Lészkó-Kurucz Erika edző vezetésével a csárdaszállási gyerekeknek. Szikra Brigitta közművelődési szakember kiemelte, legnagyobb örömükre a Fitkid és a szertorna immár a helyi szabadidő- és sportklub új szakosztálya.

dr. Nagy Szilvia

– Idén is az ép testben ép lélek volt a mottója a tábornak,  követve a hagyományokat. Az edzéseket összekötöttük a könyvtári programokkal. A megyei bibliotéka jóvoltából eljött a Mosolyra hangolva együttes is a településre, a gyerekek interaktív-zenés műsor keretében kapcsolódtak ki az edzések között. A napok változatosan teltek, a délelőtti bemelegítést, sportolást játék, majd könyvtári pihenő követte. Délutánonként Activity-t, Egy perc és nyersz-t játszottunk. A fiatalok nagy örömére előkerült a vizes csuszka is, habfürdő segítségével egyszerű, de nagyszerű testmozgásban oldódhattak fel a gyerekek – részletezte Szikra Brigitta.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában