Hallgass minket!

2023.06.10. 09:18

Visszajátszás az elmúlt négy évtizedből: Árpási Zoltán a vendégünk

A közelmúltban jelent meg a Békés Megyei Hírlap egykori főszerkesztője, Árpási Zoltán Visszajátszás című új kötete, ami harmincnyolc írást, elsősorban interjúkat vonultat fel az elmúlt mintegy négy évtizedből. Árpási Zoltánnal Papp Gábor beszélgetett.

P. G.

Árpási Zoltán

Fotó: Lehoczky Péter

A kötetben számos izgalmas, regényes élettörténet, mai napig üzenettel bíró beszélgetés elevenedik meg. Az érdeklődők a teljesség igénye nélkül Hernádi Judit színművésszel, Amerigo Tot szobrászművésszel, Göncz Árpád akkori köztársasági elnökkel, Simonyi Imre költővel, Vera Blinkennel, az Egyesült Államok korabeli nagykövetének feleségével, azaz rengeteg különleges személyiséggel olvashatnak interjút.

Podcastünkben Árpási Zoltánt egyebek mellett arról is kérdeztük, hogy melyik interjúalanyhoz volt a legnehezebb bejutnia, ahogy arról is faggattuk, hogy milyen nyelven beszélt az amerikai nagykövet feleségével. Arra is kitértünk, hogy miért került az interjúk közé egy riport is a könyvbe. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában