Egészségügyi ellátás

2023.06.01. 10:44

Változás a szakrendelésen: erre figyeljen, mielőtt felkeresi az orosházi kórházat!

Az Orosházi Dr. László Elek Kórházban június 1-jétől két változás lépett életbe. A központi laboratóriumi vizsgálatokhoz megszűnt az előzetes időpontfoglalás, illetve változott az urológiai szakrendelés betegfogadási rendje.

Cs. I.

Fotó: Shutterstock

Nem kell időpont a laboratóriumi vizsgálatokhoz júniustól – tájékoztatott a kórház a közösségi oldalán.

Az Orosházi Dr. László Elek Kórházban a Központi Laboratóriumi vizsgálatokhoz megszűnt az előzetes időpontfoglalás. A laboratóriumi vizsgálatok továbbra is beutalókötelesek maradnak, beutaló a háziorvostól, illetve szakorvostól kérhető. A kismamáknak a várandós gondozási kiskönyvet, illetve annak fénymásolt, 5. oldalát kell hozni.

A vérvételre sorszám húzása kötelező, erre 9 óra 30 percig van lehetőség a laboratórium váróterme előtti sorszámkiadó automatából.

Változott az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet urológiai szakrendelésének betegfogadási, gyógyszerfelírási és időpont kiadási rendje (emiatt dr. Tobak Zoltán és dr. Rácz Oszkár az eddigiektől némileg eltérő időpontokban rendel). 

Szakrendelő orvos dr. Tobak Zoltán. Hétfőn időpontadás, gyógyszerírás: 7-12 óra, rendelés: 13-15 óra; kedd: rendelés: 8-11 óra; szerda: időpontadás, gyógyszerírás 7-12 óra, rendelés 13-15 óra.

Szakrendelő orvos: dr. Rácz Oszkár, csütörtökön rendelés: 8-15 óra; péntek időpontadás, gyógyszerírás: 7-12 óra.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában