Négy Évszak Óvoda és Bölcsőde

2023.06.02. 11:09

Micimackó őrzi a Vándor Gombát egy éven át Mezőkovácsházán

A Mezőkovácsházi Négy Évszak Óvoda és Bölcsőde 2003 óta évente megrendezi a feladatellátási helyek közötti gyermeknapi sportversenyt. Az immár két évtizede töretlen népszerűségnek örvendő rendezvénynek csütörtökön az Árpád-közi óvoda adott otthont.

Cs. I.

Sok feladat várt a gyerekekre.

Fotó: Gigacz Balázs

A Vándor Gomba Kupa célja a gomba elnyerésén túl az egészséges életmód, a mozgás, a sportolás, valamint Zöld Óvodaként a környezettudatos szemlélet népszerűsítése volt. A Vándor Gombáért folytatott versenyben majd' 200 gyermek vett részt, s mintegy 20 önkéntes segítette az óvodapedagógusok munkáját.  A 20. rendezvényen 8 óvodai csoport 8 állomáson oldott meg játékos feladatokat. A Micimackó csoport bizonyult a legjobbnak, így 1 évig ők őrizhetik ismét a Vándor Gombát. 

Fantasztikus versenyszellem jellemezte az ovisokat.
Fotó: Gigacz Balázs

Szedlacsekné Farsang Margit intézményvezető az elmúlt évekhez hasonlóan ez alkalommal is ezen az eseményen hirdette ki a papírgyűjtés eredményét. 2023-ban a Maci csoport szülői közössége volt a legeredményesebb. Második lett a Süni, harmadik a Kékvirág. Az Ovimező Alapítvány a rendezvény zárásaként Molnár Orsi gyermeknapi koncertjével kedveskedett a gyermekeknek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában