Kistérségi

2023.06.03. 10:32

Megérkeztek a sarkadi matekverseny eredményei

Immár 18. alkalommal rendezték meg a napokban a kistérségi hagyományőrző matematikaversenyt a Sarkadi Általános Iskola Gyulai úti feladatellátási helyén – ismertette a megmérettetést szervező Tormáné Krajcsik Irén az önkormányzat közösségi oldalán.

L. B.

Dr. Mokán István polgármester gratulált a legeredményesebb sarkadi diáknak, Szilágyi Biankának, valamint a tanulót felkészítő Tormáné Krajcsik Irénnek.

Fotó: Facebook/Sarkad

A viadalra nyolc településről 59 versenyző érkezett 13 felkészítő kíséretében. Amíg a fiatalok a feladatokat oldották, addig a pedagógusok szakmai beszélgetésen vettek részt.

Az ötödikesek között első lett Boros Luca, második Tölcsér István, harmadik pedig Tornyi Anna és Serfőző Dóra. A hatodikosoknál Szilágyi Bianka győzött, megelőzve Győri Ferencet és Vígh Zoét. A hetedikesek között Borsos Gréta végzett az élen Marosán Vivien és Tarsoly Norbert Tibor előtt. A nyolcadikosoknál Erdődi Gergő diadalmaskodott, második és harmadik lett Magyar Nóra és Megyeri Naomi Rebeka.

A legeredményesebb tanuló Erdődi Gergő lett, a legeredményesebb felkészítő pedagógus pedig dr. Tihanyiné Széles Ágnes lett, akik különdíjban részesültek. Sarkad polgármestere, dr. Mokán István értékes jutalommal gratulált a legsikeresebb sarkadi fiatalnak, Szilágyi Biankának, akit Tormáné Krajcsik Irén készített fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában