Sikeresen teljesítették feladataikat

2023.06.05. 10:01

Közgyűlést tartottak a békési tűzoltók

Közgyűlést tartottak a napokban a békési tűzoltók – tájékoztatott Facebook-oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere, a Békési Önkormányzati Tűzoltóság elnöke. Mint kiemelte, változatos, folyamatos készenlétet igénylő feladataikat sikerrel teljesítik a békési „lánglovagok”.

P. G.

Araczki Zsolt parancsnok és Kálmán Tibor polgármester a közgyűlésen. Fotó: Gazsó János.

A polgármester kifejtette, közgyűlés keretében többek között elfogadták a szervezet közhasznúsági jelentését. 

– A 2022-es évi tevékenységükről még áprilisban számoltak be a hó végi testületi ülésen. Akkor megtudtuk, hogy az önkormányzati tűzoltóság beavatkozó állománya tavaly 152 káresetet felszámolásában vett részt – tette hozzá.

Ahogy az a beszámolóból kiderült, az elmúlt időszakban is számos sikert ért el a testület, melyek sok esetben messze túlmutatnak a napi szintű feladatok teljesítésén. Hangsúlyozta, városunk kulturális, társadalmi életében is meghatározó tényezőként vannak jelen. 

– Csapatuk, bajtársi közösségük erős, értékeket hordozni és átadni képes közösséggé, sok fiatal szemében példaképpé formálta őket – emelte ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában