Visszatekintő

2023.06.04. 19:02

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock

Több száz gyászoló ment el vasárnap este a békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumhoz, hogy tisztelegjen a Mount Everesen elhunyt hegymászó, Suhajda Szilárd előtt. Az édesapa mesélt arról, mely szavakkal engedte útjára fiát.

Maratoni ülésre készültek az orosházi képviselők szerda reggel. A helyi média beszámolóját tárgyalták, amikor a hallgatóság soraiból történt hangos beszólást, majd szócsatát követően a polgármester szünetet rendelt el. Ekkor elszabadultak az indulatok. Többen hevesen kiabáltak, a fideszes Molnár Béla társadalmi alpolgármester és a szocialista Fetser János is összeszólalkozott, utóbbi még az alpolgármester tarkóját is megütögette.

Előkerült egy fotó, amelyen minden bizonnyal utoljára látható még életben a Mount Everesten május 27-én meghalt békéscsabai származású hegymászó, Suhajda Szilárd.

Átalakult Békés vármegyében, így Békéscsabán is május 1-jével az orvosi ügyeleti rendszer, a feladatot azóta az Országos Mentőszolgálat végzi – ez is szóba került a minap Békéscsabán, a városi közgyűlés ülésén.

Szóváltásba keveredett szomszédjával és annak édesanyjával egy 21 éves férfi szombaton Kondoroson, a Deák utcában.




 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában