Gyereknap

2023.05.29. 09:58

Vadászkutyák, útlevél és palacsinták százai - Békésen tudják, hogy kell gyereknapot tartani - galériával

Több száz érdeklődő részvételével rendezték meg a városi gyereknapot vasárnap délután Békésen, a rendezvénygödörben, illetve annak környékén. Az eseményen számos program várta az érdeklődőket.

P. G.

Helyi kiscsoportok színvonalas fellépése, valamint interaktív mesefigurák műsora egyaránt hozzájárult a kikapcsolódáshoz.

Fotó: Jenei Péter

Dr. Pappné Darida Andrea, a Békés Városi Kulturális Nonprofit Kft. ügyvezetője igazgatója elmondta, a program vadászkutya-bemutatóval kezdődött, majd a vállalkozó kedvű érdeklődők részt vehettek egy különleges ügyességi vetélkedőn, amelyet a Békés 50, a település ismételt várossá nyilvánításának félszázadik évfordulójához kapcsolódva hívtak életre. A gyerekek hét állomáson útlevelet kaptak, ami tombolaként szolgált, a résztvevők között pedig a sorsoláson játékok találtak gazdára. A helyi civil szervezetek vezetői, képviselői sok száz palacsintát sütöttek, amit szintén szétosztottak. 

Helyi kiscsoportok színvonalas fellépése, valamint interaktív mesefigurák műsora egyaránt hozzájárult a kikapcsolódáshoz. Koncertet adott a Kiskalász zenekar, míg a gyereknap zárásaként a Belencéres Néptáncegyüttes táncháza következett, amin közreműködött a Talléros zenekar.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában