Békés vármegye

2023.05.08. 06:43

Útinform: ezeken a szakaszokon érdemes jobban figyelni

Nézzük, hogy hétfőn hol találkozhatunk a Békés vármegyei közutakon útlezárásokkal és korlátozásokkal.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock

Az M44-es autóúton a 84-es Csabacsűd-Kardos és a 96-os a Kondoros-Orosháza csomópont között délelőtt a Békéscsaba, délután a Lakitelek felé vezető oldalon halad lassan mozgó, kaszáló géplánc a külső sávban.

A 44-es főúton, Békésszentandrás és Kondoros között lassan mozgó, kaszáló gép jelenlétére kell számítani.

A 46-os főúton, a 41-es km-nél lévő Endrődi Hármas-Körös hídon hídkarbantartási munkát végeznek. A félpályás korlátozásnál jelzőlámpa irányít.

A 46-os főúton, Mezőtúr és Gyomaendrőd közötti szakaszon a 33-as és a 35-ös km között munkavégzés miatt sávlezárásra kell készülni. Jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

A 46-os főúton, Mezőtúr és Mezőberény között az eldobált szemetet szedik össze. A 33-as és a 60-as km között az aktuális munkaterületnél, a váltakozó irányú forgalmat jelzőtáblákkal irányítják.

Békés vármegyében a Mezőberényi Kettős-Körös híd időszakos felülvizsgálata miatt május 8-án és 9-én reggel 8 és délután 4 között, forgalomkorlátozásra kell számítani (útszűkület, sávlezárás). Több alkalommal, maximum 10 perc időtartamig, teljes útzárra is fel kell készülni.

A további munkálatokról, útlezárásokról bővebben itt olvashatunk. A térképet pedig itt találja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában