Legújabb technológiák

2023.05.25. 19:50

Újvidéken, nagyszabású vásárban jártak a Békés vármegyei vállalkozók

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a szerbiai Újvidékre utaztak a minap vállalkozók, ahol megtekintették a 90. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásárt.

L. B.

A 90. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásárt nézték meg a kamara szervezésében a vármegyei vállalkozók.

Fotó: BMKIK

Itt lehetőségük nyílt személyes találkozásokra, üzleti kapcsolatok építésére vagy fenntartására, újabb kereskedelmi megállapodások megkötésére az agrárgazdaság területén – ismertették a kamaránál.

Az expón egyébként 26 országból 1200 kiállító jelent meg. Itt bemutatták a legújabb technológiákat, közte az automatizált megművelési, vegyszerezési és betakarítási lehetőségeket, amelyek az utóbbi egy-két év robotfejlesztéseinek eredményeire épülnek.

A vásár alatt a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a Szerb-Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint az Újvidéki Üzleti Inkubátorral együttműködésben élelmiszer-agráripari üzleti találkozót is szervezett, amelyen a Békés vármegyei vállalkozók ugyancsak részt vettek – ecsetelték a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában