Gyomaendrőd

2023.05.26. 13:25

Szarvasi győzelem az ifjú pecások között

A Fűzfás-zugi versenypályán rendezték meg a VII. Körös-vidéki Sulikupa döntőjét a napokban, amelyen a 87 csapattal, tíz helyszínen megrendezett selejtezők legeredményesebb 15 általános iskolás együttese mérte össze tudását, felkészültségét, szerencséjét.

P. G.

A Fűzfás-zugi versenypályán rendezték meg a VII. Körös-vidéki Sulikupa döntőjét

Forrás: Facebook

Mint az a KHESZ Ifi Klub Facebook oldalán olvasható, a berobbanó nyár és nyárfaszösz talán nem volt e legkedvezőbb a halfogás szempontjából, azonban a legfelkészültebbek a szektorokban így is 5-7 kilogramm tömegű fogás fölé tudtak menni. Mint írták, a taktikát egyértelműen a keszegek fogására kellett építeni, ehhez megfelelően lefinomított spicc és rakós botokra volt szükség. A repertoárt egy-egy kisebb-nagyobb ponty, kárász, compó, a „rafináltan” vízközt is horgászóknak pedig balin színesítette, utóbbi sokat „nyomva” az összsúlyon.

A résztvevők szerint is hangulatos, remek versenyt, egyben hétvégi családi programot minőségi horgászfelszerelések sokaságát adó díjazás, finom bolognai spagetti és már nem is annyira meglepetés torta zárta.

Első helyen végzett a szarvasi Szlovák Általános Iskola (csapatvezető: Miloszrdni László; csapattagok: Kis Hunor Merse, Rojkó Balázs, Rojkó Szabolcs)

Második lett a gyulai Implom József Általános Iskola. (csapatvezető: Dr. Bagdi Árpád Gyula; csapattagok: Bagdi Barnabás Árpád, Bagdi Bence Levente, Kiss Szabolcs)

A harmadik helyet pedig a mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Általános Iskola érdemelte ki. (csapatvezető: Kolozsi Tamás; csapattagok: Kiszely Regina Mária, Komóczi Péter, Virág Vanda)

Szektor első helyezettek: Bagdi Bence (A szektor), Rojkó Balázs (B szektor) és Rojkó Szabolcs (C szektor) A legeredményesebb lányversenyző Nagy Brigitta lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában