Gyermeknap

2023.05.27. 12:21

Jó móka volt! Mickey egér is Mezőhegyesen szórakozott a gyerekekkel

Emlékezetes gyermeknapot rendeztek Mezőhegyesen, rengeteg program várta a kicsiket és a nagyobbakat is.

Cs. I.

A zsákban futás komoly próbatétel volt. Fotó: Facebook

A József Attila Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által kiírt Magyar Falu Program keretében nyertes pályázatának, Mezőhegyes önkormányzatának és a Mezőhegyesi József Attila Általános Iskola és Kollégiumnak köszönhetően ismét egy szuper gyermeknapot szervezett pénteken. 

Minnie és Mickey egerekkel sokan fotózkodtak

Reggel az iskolai dolgozók örvendeztették meg a tanulókat meglepetésműsorral, majd tanár-diák focival folytatódott a nap. Ezután a rendezvény ünnepélyes megnyitóján minden osztály és óvodás csoport átvehette az ajándék tortát, utána beindult a fergeteges buli mókával, sok játékkal, kacagással. 

Próbára tette sokak ügyességét a bika

Volt ott söprögető élményjáték, rodeóbika, céllövölde, biliárd- és bowlingfoci, vásári nosztalgiajátszóház, mobil minigolf park, óriás buborék játszótér, ugrálóvárak. Kísérő programként diótörés, asztalitenisz, gránátdobás, zsákfutás, pusztabusz, kooperációs ernyő, csillámtetoválás, arcfestés színesítette a napot. 

Kocsikázhattak is a gyerekek

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság jóvoltából rendőrautóba, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. felajánlásából traktorba és kombájnba is beülhettek a gyerekek. 

Volt meglepetésműsor, mókával, kacagással

A Város- és Környezetvédő Egyesület, sétáló, óriás Minnie és Mickey egerekkel örvendeztette meg a mezőhegyesieket. A Nőklub mintegy 910 darab palacsintát készített a bölcsődés, óvodás és iskolás gyerekek részére. A Mezőhegyesi Református Egyházközségért Egyesületnek volt köszönhető a sok apró cukorka és a csodás kapu, ami a rendezvény fotó kapujaként vonzotta a pillanat megörökítőit.

 

 

 

 

Boldog GYERMEKNAPOT kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában