Szarvas

2023.05.15. 11:33

Év innovációja díjat nyert a Gallicoop húsgolyója

Inno d’Or – Év Innovációja 2023 címet kapott a napokban Élelmiszer kategóriában a szarvasi Gallicoop Zrt. Gallio termékcsaládjának kijevi mártással töltött panírozott pulyka húsgolyója – árulta el hírportálunknak a vállalat.

V. E.

A hazai kereskedelem legújabb innovációit díjazták

Fotó: Trade magazin

Megtudtuk, idén immár harmadik alkalommal rendezték meg május 11-én a Trade magazin által  2021-ben életre hívott verseny díjátadóját, ezúttal egy egész napos szakmai konferencia keretében. Az eseményen 6 szakmai prezentáció mutatta be az újdonságok és újítások jellemzőit, illetve átadták az Év innovációja díjakat, melyeknek célja, hogy évről-évre olyan értékteremtő megújulásokat jutalmazzanak, amik vásárlói és fogyasztói igényre nyújtanak megoldást, valamely nevesíthető trendbe illenek, vagy egy már meglévő, meghatározható igényből inspirálódott fejlesztés eredményei.

Az idei megmérettetésből 21 olyan pályázat került ki győztesként a szakmai zsűri bírálata alapján, amelyek piaci bevezetése 2022. január 1. és 2022. december 31. között zajlott, és a saját kategóriájukban meghatározó újdonságtartalommal bírnak. A pályázatokban bemutatott újdonságok értékelését öt szempont: innovációtartalom, trendbe illő, piaci előnyök, időszakos eredmények, piaci esélyek alapján végezte a szakmai zsűri, majd azoknál a termékeknél, ahol ez lehetséges volt, érzékszervi bírálatot is tartottak. A pályamunkák élelmiszer, ital, kozmetika, vegyi áru, szolgáltatás, csomagolás főkategóriákban érkeztek a versenyre, és idén először külön kategóriában is indulhattak a „mentes” pályázatok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában