TV2

2023.05.20. 09:08

Beleugrott a Száraz-érbe, majd beugrott a Szerencsekerékbe a mezőkovácsházi Tünde

Mezőkovácsházi résztvevője volt a TV2 Szerencsekerék műsorának. A péntek esti adásban Kasza Tibi műsorvezető helyett is beszélt Gál Tünde, aki megjelenésével, cserfességével, jó kedvével elvitte a show-t. Igaz, pénzt nem nyert, de annál nagyobb ismertségre tett szert. Lehet, hogy celebéletét most alapozta meg?!

Cs. I.

Gál Tünde kacérkodott játékostársával, Növényi Norberttel is.

Fotó: TV2

A mezőkovácsházi Gál Tünde nem távozott milliomosként a Szerencsekerékből, de nem bánkódik. Pénteken volt Növényi Norbert játékostársa és amit lehetett, kihozott magából, a pörgetésekből és a műsorból is. Így mesélt élményeiről.

– Mi mindig, mindenhova együtt megyünk Zolkóval (a végegyházi Zolkó néhány hete a Szerencsekerékben több mit 3 millió forinttal lett gazdagabb). Az is tervünk volt, hogy egy adásban szerepeljünk, de nem bánjuk, hogy nem így történt. Én pénteken forgathattam meg a szerencsekereket. S tudjátok, hogy jutottam el idáig? (Kérdezni se kellett Tündét, mondta, mint a vízfolyás!)

– Amikor a Covid idején vicces tartalmakkal felkerültem a TIK-TOK-ra, első próbatételként beleugrottam Battonyán a Száraz-érbe. Azóta már megcsináltam ennél is vadabb dolgokat. Ha kellett, spárgáztam két autó között; de a szökőkutak vize is vonz; és a követőim imádják. Hogyne imádnák: 138 kilós nőt látnak hajlékonynak, bevállalósnak, viccesnek, kacagtatónak...

Tünde egy hatalmas ölelést is begyűjtött Kasza Tibitől Fotó: TV2

Gál Tünde a közösségi platformokon ma már ismert emberekkel énekel, ha alkalma van, meglódítja a szerencsekereket és azt se bántja, ha nem nyer. Miért is?

– Mert jó buli, mert megismernek és egyre többen várják, hogy megnevettessem őket. Egyébként Kasza Tibivel és Növényi Norberttel sokat kacérkodtam, vették a lapot, a közönség annyira nevetett, értették a humort. Még azt is megkérdeztem, hogy nem vagyok túl sok? Megnyugtattak, nem!

Tünde elárulta, ez a celebélet kamatozik. Amerre jár (a fővárosban, vidéki felkéréseken, szórakozóhelyeken, utcán) megállítják, fotózkodnak vele. Rengeteg a követője és amire nagyon büszke: egyetlen negatív kommentet nem kapott eddig.

– Talán azért, mert vállalom önmagamat és mind a 138 kilómat. A mottóm: nem álmodom, hanem élem az életemet. És lám-lám, álmom volt, hogy benne legyek a tévében. És az álmom valóság lett – mesélte a virágboltos vállalkozó, aki esküvőszervezéssel is foglalkozik, ha éppen nem ugrik be a tévébe szerencsekereket forgatni.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában