Gyula

2023.05.14. 11:01

A virágok fesztiválján koncertezett a Dirty Slippers

A Gyulai Virágok Fesztiválja szombati napján adott koncertet a Dirty Slippers zenekar, amely néhány nappal korábban a gyulai Erkel Ferenc Gimnáziumba is ellátogatott suliturnéja keretében.

P. G.

Hazai pályán zenéltek.

Fotó: Für Henrik

– Számomra minden hazai koncert nagy boldogság. Az elmúlt pénteken az Erkel Ferenc Gimnáziumban Suliturnéztunk, közel 10 év után újra, megható volt visszatérni csodás, gimis éveim helyszínére – nyilatkozta hírportálunknak Lobó-Szalóky Lázár, a csapat frontembere. – Egykori tanáraimmal és az iskolában dolgozó kedves ismerősökkel, büféssel, könyvtárossal örömködtünk egymásnak. Az pedig hab a tortán, hogy többen el is jöttek a Virágok Fesztiválján adott koncertünkre.

Lobó-Szalóky Lázár, a csapat frontembere Fotó: Für Henrik

Mint mondta, a fesztiválon szívet melengető volt látniuk, hogy minden generáció képviseltette magát, számukra fontos, hogy minden korosztályhoz szóljanak a dalaikkal. Külön kiemelte az Erkel Művelődési Központ professzionális munkáját. 

– Mindent megtettek azért, hogy a szombat este fellépő két produkció, a Deák Bill Blues Band és mi is a legjobb körülmények között szórakoztathassuk a közönséget – fogalmazott. Szólt arról, hogy augusztus 5-én jön a már hagyománnyá vált békéscsabai koncertjük a Stégen, amire mindenkit nagy szeretettel várnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában