Időjárás

2023.05.29. 07:06

A sok napsütés mellett záporokra, zivatarokra is számíthatunk

Mutatjuk, milyen időjárásra számíthatunk hétfőn Békés vármegyében.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock

A többórás napsütés mellett kelet felől gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet, és szórványosan fordul elő zápor, zivatar. Békésben estefelé zivatarláncolat is kialakulhat heves zivatarokkal. Élénk lesz a keleties szél. 24-26 fok várható olvasható a koponyeg.hu oldalon.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Az erősödő nappali felmelegedés és a sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni. A több órás napsütés mellett szórványosan előfordulhatnak záporok, zivatarok, melynek környezetében fülledtté válhat a levegő, mely leginkább a légzőszervi és szív-érrendszeri betegségben szenvedőket viselheti meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában