Dekoráció

2023.04.07. 10:53

Szeretettel készített húsvéti nyuszik díszítik Csorvás főutcáját

Fából készült, festett mosolygó nyuszifigurák, valamint hatalmas húsvéti tojás fogadja a Csorvás főutcáján közlekedőket, ahol szívesen állnak meg gyerekek, s felnőttek, és készítenek fotókat.

G. P.

A nyuszit az alkotó kislánya, Médea is nagyon szereti

Forrás: BMH

A Csorváson élő Dunainé Zengő Emese kézműves szép munkái már hat éve díszítik, és adnak örömöt a város lakóinak.

– Jóleső érzéssel tölt el, hogy Csorvás városának főterén immáron hat esztendeje bővíthetem a nyuszik számát – mondta Dunainé Zengő Emese, akinek munkáit már a környező településeken is jól ismerik.

– Orosháza főterén már három éve láthatók a figurák egy része, s amire nagyon büszke vagyok, hogy a gerendási óvodánál és Békéscsaba sétányán is megtalálhatóak a munkáim. Szívemnek ez azért nagyon kedves, meg az is, hogy elindítottam egy olyan őrületet, ami kicsinek és nagynak is örömet okoz nemcsak az ünnep idején, hanem a szürke hétköznapokban is. Azt szoktam mondani, hogy egy kis szikra mindent elindít, ha szívvel és szeretettel készül. Ezt az állítást igazolja ez a hat esztendő, ami alatt alkotásaimat szeretettel és alázattal készítettem. Nektek, utazóknak, a városok lakóinak. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában