Békés vármegye

2023.04.15. 10:50

Rajzpályázatot hirdetett az agrárkamara a Magyarok Kenyere programhoz kötődően

Békés vármegyei óvodások, valamint általános iskolás és középiskolás diákok számára írt ki a Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem programhoz kötődően rajzpályázatot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Békés Vármegyei Igazgatósága.

Ny. L.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Kozsuch Kornél, a NAK Békés vármegyei elnöke elmondta, idén a 13. évébe lépett a magyar gazdatársadalom önzetlen, segítő szándékú összefogása. Az egész éven átívelő programban Magyarország teljes területéről és a Kárpát-medence magyar lakta településeiről ajánlanak fel búzát a gazdálkodók a rászoruló magyar gyermekeket segítő szervezeteknek határainkon innen, de a határainkon túl is.

– Bízom abban, hogy a rajzpályázat által minél több gyermek, fiatal kifejezi és megismeri a nemzeti összefogás és szolidaritás jelentőségét – hangsúlyozta Kozsuch Kornél. – Ez ugyanis a sikeres, közös magyar jövő építésének a záloga a Kárpát-medencében.

A pályázatokat május 22-e, 16 óráig kell eljuttatni személyesen vagy postai úton a NAK Békés Vármegyei Igazgatóságára (5600 Békéscsaba, Csaba utca 3.) Ha a rajzokat borítékban küldik be, írják rá, hogy „Rajzpályázat”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában