Visszatekintő

2023.04.23. 20:16

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Közvetlen szerelvény indul Békéscsabáról Tapolcára – írja a Viharsarok vasútja Facebook-oldala. Mint írták, már tavaly felreppent a hír, hogy idén lesz lehetőség közvetlen szerelvénnyel eljutni a magyar tengerhez a nyári menetrend idejében.

Békés vármegye hat pontján működtet forgalomfigyelő kamerákat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. – tájékoztatta hírportálunkat Pécsi Norbert Sándor, a cég kommunikációs osztályvezetője.

Az Orosházán hatalmas napelem rendszerrel ellátott luxus otthon ára nem a hétköznapi keresetre van szabva. De a képeket és a leírást látva érthető, miért kerül ennyibe a helyi ingatlanpiac egyik exkluzív ritkasága.

Egy Mezőberény felé tartó kamion hátulról nekiütközött egy személygépkocsinak még tavaly augusztus 19-én délelőtt 10 óra tájban a 47-es számú főúton, Békéscsaba külterületén. Az autós balra akart kanyarodni, ezért a felezővonal mellé húzódott, lassított és megállt. Ezt későn vette észre a kamion sofőrje, és elmondása szerint már nem tudta elkerülni az ütközést. A személyautó az árokba csapódott, vezetőjét a mentők súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba, ahol tíz nappal később meghalt. 

Több tucatnyi – korábban a vasútállomásnál parkoló és helyet foglaló – kerékpárt értékesítenek, árvereznek el Békéscsabán. Az ezer és 5 ezer forintos kikiáltási árról induló biciklikre még szombaton délig lehet licitálni az önkormányzat Lencsési út 138. szám alatti raktárában. Az adott bringa azé lesz, aki a legtöbb pénzt ajánlotta érte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában