Közgyűlés

2023.04.12. 11:56

Évet értékeltek a Békési Kisgazdakör tagjai

P. G.

Fotók: Virág István/Facebook

Megtartotta évértékelő közgyűlését a napokban Békési Kisgazdakör. Az eseményen Tarkovács István, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket.
A jegyzőkönyvvezető és két hitelesítő megválasztása, valamint a napirendi pontok elfogadása után Tarkovács István az egyesület elnöke megtartotta évértékelő beszámolóját. 

Részletes áttekintést adott a tavalyi esztendő feladatairól azok teljesítéséről, de nem rejtette véka alá a negatívumokat sem.

Az elnöki beszámoló után a pénzügyi bizottság beszámolója következett. Precíz, pontos pénzügyi beszámoló ismertetése után a pénzügyi ellenőrző bizottság számolt be az ellenőrzések tapasztalatairól. A bizottság jónak értékelte az egyesület munkáját, javasolta a beszámolók elfogadását a közgyűlésnek. 

A fegyelmi bizottság könnyű helyzetben volt, hiszen 2022-ben nem volt dolga. Megköszönte a tagság jó hozzáállását és javasolta a beszámolók elfogadását. 

Tarkovács István elnök részletesen ismertette a 2023. évi munkatervet, a felelős személyek megnevezésével. Megvitatták az átdolgozott alapszabályt, amelyet egyhangú szavazattal elfogadtak. Kisgazdakör tagjai ezután egyhangú szavazattal elfogadták a tavalyi elnöki,- pénzügyi,- ellenőrző, valamint a felügyelő bizottsági beszámolót, továbbá megszavazták az idei munkatervet.

Hamarosan tisztújítást tartanak a szervezetben, mivel a tisztségviselők mandátuma lejár. Egyhangú szavazattal megválasztották a háromtagú jelölő és választási bizottságot, mely megkezdte munkáját. Közgyűlés befejezése után kötetlen, baráti beszélgetést folytattak a tagok.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában