Közlekedés

2023.04.05. 12:57

Erre is figyeljen, mielőtt a Szarvasi Arborétumhoz hajtana

Az Arborétum utca felújítási munkálatait szemlézte a napokban a szarvasi képviselő-testület. Babák Mihály polgármester a kivitelezés helyszínén elmondta, egy igen jelentős burkolatcserét hajtanak végre az útszakaszon, amely nagyban hozzájárul az utat használók kényelméhez, komfortérzetéhez.

V. E.

Babák Mihály bemutatta a kivitelezés helyszínét Fotó: BMH

 Ez utóbbi pedig azért kölönösen fontos, mert az Arborétum utca parkolóhelyei minden hétvégén megtelnek. Hozzátette, a jövőben itt további parkolók építését is tervezik.

A polgármester figyelmeztetett, a beruházásnak lesz annyi hátránya, hogy bizonyos napokon a munkavégzés miatt nappal (a munkavégzés kezdetétől nagyjából 16 óráig) nem lehet majd autóval használni az útszakaszt. 

Ezért türelmet kér mindenkitől, akit érint az itteni közlekedés. A korlátozásról egyébként minden lakót papíros értesítés formájában tájékoztatnak majd, illetve ki is lesz táblázva az utca elején. Hangsúlyozta, április 15-re azonban a beruházás teljesen elkészül, így két hét múlva az összes vele járó kellemetlenség is megszűnik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában