Békéscsaba

2023.04.05. 09:10

Diákok is felléptek a közgés bálon

Alapítványi bált rendezett a BSZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum és Kollégium, azaz a Közgé, valamint az Egészségesebb és Műveltebb Ifjúságért Alapítvány a minap az intézményben. Célként a középiskola informatikai eszközeinek fejlesztését tűzték ki.

L. B.

Fotó: Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum/Facebook

A rendezvényt Paláncz György igazgató nyitotta meg, a bál fővédnöke, Herczeg Tamás országgyűlési képviselő pedig az intézmény kiemelkedő teljesítményeit hangsúlyozta beszédében – írták a békéscsabai középiskola közösségi oldalán. 

A műsorban tanulók és a Közgé munkatársai léptek fel. Így táncosként Borsi Vanda, Horváth Luca, Madari Vanda, Megyeri Hanna, Moldován Dóra és Szilágyi Zsanett, énekesként pedig Kékegyi Bianka, Patkás Emma Olívia és Varga Bettina. A tanári produkcióban Gyemant Emily, Kovács-Fiskus Boglárka, Buzás László és Jákób István szerepelt. Az est hangulatáról a Mediterrán zenekar gondoskodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában