Tehetséggondozás

2023.03.08. 06:59

Új épületbe költözött Békéscsabán az MCC

Már új, saját tulajdonú épületében, Békéscsabán, az Andrássy út 38. szám alatt működik a Mathias Corvinus Collegium békéscsabai képviselete – erről Mittag Mónika, az MCC békéscsabai képviselet-vezetője tájékoztatta hírportálunkat.

P. G.

Fotó: Jenei Péter

Mittag Mónika elmondta, egyelőre még nem fejeződtek be a felújítási munkálatok, illetve bútorok is érkeznek majd az ingatlanba.

– Várhatóan május elejére az egész épületet birtokba vehetjük majd, ahol egyebek mellett nyelvi termeket, a Fiatal Tehetség Program (FIT) termét is használhatják majd a fiatalok, illetve egy különleges kertet is kialakítunk. Mindennek köszönhetően a programjainkat, az eseményeinket még színvonalasabb körülmények között rendezhetjük meg. Akár egy nyári koncert keretében is beszélgethetünk szabadtéren – fogalmazott Mittag Mónika.

Az MCC békéscsabai képviselet-vezetője kiemelte, magát a hivatalos átadót is a már említett május környéki időpontra tervezik majd.

A Mathias Corvinus Collegium a Kárpát-medencében, így Békésben is a tehetséges fiatalok felkarolását és segítését tűzte ki célul maga elé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában