Médiaturné és koncert

2023.03.20. 11:17

Sikeresen debütált Angliában a Dirty Slippers!

Rendkívül sűrű nyolc napot töltöttek Angliában a Dirty Slippers tagjai, hiszen a február végén megjelent, az Abbey Road stúdióban, George Shilling (Oasis, Mike Oldfield) producerrel elkészített Honest kid című daluk rövid időn belül elért sikerei miatt meghívást kaptak Guildfordba fellépni. A Honest kid dal – ahogy korábban beszámoltunk róla – Birminghamben a Hét Dala lett, Manchesterben, az egyik rádióban a heti toplista ötödik helyére került, a Spotify-on átlépte már a 11 ezer megtekintést is.

beol.hu

Dirty Slippers

Forrás: Sivák Zsófi

Ferenczi Bebi és Lobó-Szalóky Lázár utaztak ki elsőként, majd George Shilling producer stúdiójában, közösen választották ki a dalokat a zenekar első, angol nyelvű nagylemezére. A munkálatokat öt interjúkkal teli nap követte Londonban, ahol a zenészek rádióknak és magazinoknak nyilatkoztak az új dal kapcsán. A megjelenésekről a Facebook és Instagram oldalakon is beszámoltak, valamint betekintést engedtek a részletekbe.

A zenekari tagok tájékoztatása szerint ezen a héten több, új interjú is megjelenik velük, melyeket szintén a közösségi média oldalakon fognak közzétenni.

Az elmúlt pénteken, a Dirty Slippers első alkalommal lépett fel Angliában, London mellett, Guildfordban egy ikonikus klubban. A magyar zenekar, annak a brit, Marseille elnevezésű formációnak az idei angliai turnéjahoz csatlakozott, akinek a legutóbbi slágerét már a BBC is játssza.

Ferenczi Bebi
Fotós: Adorján Botond

A sikeres debütálás után a Dirty Slippers meghívást kapott több szigetországi koncertre, ennek a szervezése és időpont  egyeztetése jelenleg zajlik, mert a pop-rock csapat hazai turnéja és a Suliturné programja már elindult 2023-ban.

Az Honest kid dalhoz március végén Sárváron, a Nádasdy-várkastély patinás dísztermében forgat videoklipet a csapat, melyben George Shilling producer is szerepel majd. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában