Nőnap

2023.03.08. 14:56

Rózsával köszöntik a Csaba Centerbe betérő hölgyeket

Egy-egy szál virággal köszöntik a Csaba Centerbe betérő hölgyeket nőnap alkalmából szerdán este hat óráig.

Gyemendi Réka

Seregi Zoltán színházigazgató is csatlakozott a virágosztáshoz

Fotó: Für Henrik

Az áruházban a Békéscsabai Jókai Színház színművészei Kopanyicza András, Szász Borisz, Laszkó Viktor, Lévai Attila, Borák Péter, Bartus Botond, Berndt Richárd, Bruda Róbert (színész hallgató) több mint 1500 szál rózsát osztanak ki.

Szász Borisz színművész is mosolyt csalt a hölgyek arcára
Fotós: Für Henrik

Seregi Zoltán színházigazgató elmondta, a Csaba Center és a Békéscsabai Jókai Színház között már hosszú évek óta nagyon jó együttműködés zajlik, idén pedig személyesen is csatlakozott a virágosztáshoz. Hozzátette, fontosnak tartja, hogy a nőket minden nap tiszteljük és megbecsüljük, nem csak nőnapkor.  A virágosztáson a Csaba Center tulajdonosa, Zsibrita Pál és Hrabovszki György igazgató is csatlakoztak Seregi Zoltánhoz és a színművészekhez az első néhány szál virág átadásának erejéig.

Összesen 1500 virágot adtak át a színművészek 
Fotós: Für Henrik

Hrabovszki György igazgató ismertette, van olyan visszatérő vásárlójuk, aki számít erre a hagyományra és mivel már nincs, akitől kaphatna virágot, délelőtt már az aulában várta, hogy köszöntsék nőnap alkalmából, ezekért a pillanatokért is érdemes folytatni ezt a hagyományt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában