Gyula

2023.03.17. 11:05

Öregbítették jó hírnevünket

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (MNGSZ) Békés Vármegyei régiójának taggyűlését tartották meg csütörtökön este a Gyulakonyha Nonprofit Kft. különtermében. Házigazdaként Ambrus György, a társaság ügyvezetője, az MNGSZ alelnöke köszöntötte a megjelenteket.

Ny. L.

Fotó: Bencsik Ádám

Bondár László, a szervezet Békés vármegyei elnöke kitért arra, Békésben, az ország számos pontján és a nagyvilágban (többek között Luxemburgban, Abu-Dzabiban és Riminiben) is képviseltették magukat, és több rendezvényen öregbítették térségünk gasztronómiájának jó hírét. Az MNGSZ tavalyi tisztújító közgyűlésén pedig Békésből Ambrus Györgyöt, Bondár Lászlót, Szeidler Zsoltot, Ambrus György Krisztiánt és Tímár Attilát is beválasztották az országos elnökségbe.

Szó esett arról, hogy az MNGSZ április 15-én Baktalórántházán, a Fenyves Szálloda és Konferencia Központban tartja Mestervacsoráját. Békésből is vannak jelöltek a Gasztronómiáért Érdeméremre, a mesterszakácsi és az éttermi mesteri címre egyaránt. Mindez már terítékre kerül az MNGSZ március 20-ai, országos elnökségi ülésén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában