Egyeztetés

2023.03.13. 09:50

Mezőhegyesi fejlesztések kerültek a fókuszba

A polgármesterrel, Pap István Tiborral fogadta Mezőhegyesen Erdős Norbert országgyűlési képviselő a Tenderauditor munkatársait. A település jövőbeni területfejlesztési lehetőségeiről egyeztettek.

Cs. I.

Forrás: Facebook

– Az elmúlt év végén jóváhagyott és már folyamatban lévő projekteket is átbeszéltük (Csekonics parkban a játszótér bővítése és a Gluzek lakótelep közösségi környezetének fejlesztése, ami több mint 44 millió forint támogatásból valósul meg). Mezőhegyes aszfaltozatlan utcáinak szilárd útburkolattal történő ellátása is téma volt, amire több mint 195 millió forintot nyert el a település. A közel 80 millió forintból megépülő tematikus turisztikai sétány, valamint egy majd’ 122 millió forintból megvalósuló fejlesztés keretében a Béke park 1. szám alatti kollégiumban felújítják az intézmény tálalókonyháját és étkezőjét – számolt be a találkozó részleteiről közösségi oldalán a politikus.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában