Békéscsaba

2023.03.24. 18:00

Már a mobiljával is vehet ki könyvet a megyei könyvtárból

Az Internet Fiesta rendezvénysorozat keretében pénteken délután Palkovics Brigitta könyvtáros és Nagy Levente informatikus tartott bemutatót a Békés Megyei Könyvtár új szolgáltatásairól, adatbázisairól.

Ny. L.

Palkovics Brigitta

Fotó: Bencsik Ádám

Az érintőképernyős terminálon könnyen, gyorsan, ügyintézői beavatkozás és sorban állás nélkül lehet meghatározott ügyeket – vezetői engedély és személyi igazolvány pótlása, gépjárműügyek, anyakönyvi kivonat és erkölcsi bizonyítvány igénylése – intézni. Az ügyintéző terminál díjmentesen használható az intézmény nyitvatartási idejében.

Nagy Levente

Az elektronikus olvasójegy lehetővé teszi, hogy az olvasó a mobiltelefonján kezelje hosszabbításait és előjegyzéseit, ellenőrizze kölcsönzési határidőit és tartozásait. Az e-olvasójegy célja, hogy a felhasználó minden könyvtárral kapcsolatos ügye egy helyen elérhető és intézhető legyen. A Qulto eCard segítségével több könyvtári olvasójegy is kezelhető egy eszközön. A mobilalkalmazás díjmentesen letölthető az App Store és Google Play áruházakból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában